во , ,

Море како папагалов зборвит?


Одат двајца Охриѓани да купат папагали.

Продавачов немал два, па на едниот му дал папагал, а на другиот був. По неколку дена се среќаваат.

– Море како папагалов зборвит?

– Ооооо не да зборвит море уста не затворат, глаава тапан ми ја напрај. А твојов како, зборвит?

– Мојов не зборвит, ама се интересират.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Леле, нешто лошо сонував и целата се исплашив…

Па каде си, љубов моја, те нема да се јавиш седум дена…