во , , ,

Мојот дедо има 60 години и уште може да направи 60 склекови…

Реклама

– Мојот дедо има 60 години и уште може да направи 60 склекови! – се фали Џокица на своето друштво…

– А мојот на 70 игра фудбал! – додава Стефан…

– Тоа не е ништо! – се меша Перица.

– Мојот прадедо се жени следната сабота, а веќе има 98 години!

– Не зборувај глупости! Кој се жени на тие години? – се побунија овие двајца.

– Па и тој не би се, ама што да прави кога му се испуштило…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

15 Кратки приказни за врски со неочекувани краеви

Синот доаѓа кај татко му и му се жали дека на плажа ниту една девојка не сака да зборува со него…