во , ,

Тражу гу књигу ”Како се живи подугачко” и никако не можу да гу најду…

Реклама

Муж гу прашуе жену:

– Што тражиш по собу?

– Тражу гу књигу ”Како се живи подугачко” и никако не можу да гу најду.

– И нема да гу најдеш, ја гу запали!

– Зашто?

– Затој што почна мајка ти да гу чита!


Неверојатен Попуст -30%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Мравко, ај со нас ќе одиме на планина да се журкаме…

А бе човек, гледај како врне! А жена ми излезе без чадор!