во ,

Мујо имал два коња но имал голем проблем, никако не можел да ги разликува…

Мујо имал два коња но имал голем проблем, никако не можел да ги разликува. И затоа решил да оди кај Хасо кој го сметале за најпаметен.

Отишол кај него и му ја раскажал приказната дека не може никако да ги разликува коњите.

После два часа размислување Хасо му вели на Мујо:

– Абе нели гледаш дека овој црниот е за малку повисок од овој белиот?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

23 Идеи за празничен маникир кој ќе ги привлече погледите на гостите

Какви колачиња имате?