во ,

Мујо имал два коња, но имал голем проблем, никако не можел да ги разликува…

Мујо имал два коња, но имал голем проблем, никако не можел да ги разликува.

И затоа решил да оди кај Хасо кој го сметале за најпаметен.

Отишол кај него и му ја раскажал приказната дека не може никако да ги разликува коњите.

После два часа размислување Хасо му вели на Мујо:

– Абе нели гледаш дека овој црниот е за малку повисок од овој белиот?


Супер Акција: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Трпе колку деца имаш?

7 Илустрации покажуваат колку драстично се промени светот за само неколку години