во ,

Мујо купил нова бушилица и сакал да пробуши неколку дупки да види како работи…

Реклама

Мујо купил нова бушилица и сакал да пробуши неколку дупки да види како работи. Го размотал кабелот, го вклучил во струја, притиснал на копчето ама не работи. Мујо почнал да пцуе, а тогаш влегува Фата и му се смее.

Мујо:

– Фато, што е смешно?

Фата:

– Те гледам како се нервираш без причина. Како ќе работи кога стоиш на кабелот и не даваш струјата да помине?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Свештеник од едно мало село бил голем љубител на птици и живина, па ги чувал во кафез зад црквата…

Го прашуваат кандидатот за изборите…