во ,

Мујо чита оглас во весникот и вели…

Реклама

Мујо чита оглас во весникот и вели:

– Гледај, Хасо, полицијата бара маж од 20 до 30 години, посилна градба, малку ќелав, кој ноќе шета низ паркот и силува жени.

– Па?

– Па, размислувам да им се јавам. Можеби даваат добра плата!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Човек му кажува на пријателот…

Влегува Перица во автобус и возачот го прашува…