во ,

Му вели жената на мажот…

Му вели жената на мажот:

Реклама

– Можеш ли да ги смениш овие чешми во бањата, веќе се дотраени!

– Зар јас личам на водоинсталатер? Наредниот ден повторно вели жената на мажот:

– Можеш ли да го бојадисаш ходникот, ѕидовите се валкани!

– Зар јас личам на молер? Најди некој друг да го зафркаваш.

Наредниот ден мажот доаѓа дома, гледа дека ходникот е бојадисан, чешмите се заменети и прашува:

– Кој ти го направи ова?

– Комшијата Јовица, вели жената.

– И колку ти побара?


– Рече или да му направам колачи или да се галиме.

– И ти, секако, си му испекла колачи?

– Зар јас личам на слаткарка?


Супер Акција: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

15 Неповторливи деца кои зборуваат подобро од некои возрасни

Звони човек по телефон во туристичка агенција…