во ,

Наставникот влегува во училницата и ги затекнува сите ученици во клупите освен еден, кој нешто работи во аголот на училницата…

Реклама

Наставникот влегува во училницата и ги затекнува сите ученици во клупите освен еден, кој нешто работи во аголот на училницата.

– ТИ! Ти што правиш таму позади! Кажи ми што знаеш за француската револуција!

– Не знам ништо…

– Која година почна Првата светска војна?

– Илјада триста…

– Седи! Еден! Како се викаш?


– Трпе.

– Па те нема во дневникот!

– Па ме нема, мене ме испратија да го поправам радијаторот!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Младоженецот го прашува попот колку треба да плати за венчавката…

19 Смешни работи кои луѓето ги кажале по анестезијата што може да ве натера да се смеете повеќе отколку од скокоткање