во ,

Наставникот му се дере на ученикот…

Реклама

Наставникот му се дере на ученикот:

– Знаеш ли ти дека Абрахам Линколн на твоја возраст беше одличен ученик?

А ученикот ќе рече:

– А знаете ли вие, наставниче, дека Абрахам Линколн на ваша возраст беше претседател на Америка?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Учителката го прашува ученикот…

Двајца пријатели пијат во кафеана, и едниот го прашува другиот…