во ,

Најди си љубовник и земај од него по 500 евра во месецот!

Две плавуши патуваат во воз и разговараат:

– Ова не е живот, ова е мака!


– Најди си љубовник и земај од него по 500 евра во месецот!

– Од кај да го најдам таков?

– Тогаш најди двајца по 250.

– Тешко е и такви да се најдат.

– Тогаш најди 4 по 125.

Се јавува еден задреман маж од соседната кабина:

– Кога ќе стигнете до 5 евра, разбудете ме!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Воопшто не се соблекувај – му вели неговата сопруга – туку оди да го истепаш соседот…

Дами и господа, еден од нашите мотори откажа, меѓутоа не грижете се…