во ,

На клупа во парк седат Македонец, Србин и Словенец и замислено гледаат во далечината…

Реклама

На клупа во парк седат Македонец, Србин и Словенец и замислено гледаат во далечината како еден човек си оди со табла јајца во рацете.

Словенецот си мисли:

– Ах да му ја земам таа табла со јајца. Ќе ги ставам во инкубатор, ќе се изведат, фарма ќе си направам.

Србинот си мисли:

– Ах да му ја грабнам таа табла со јајца. Ќе си исечкам сланина, па кога ќе ја испржам со јајцата… ммм… ама ручек ќе биде.

Македонецот си мисли:

– Ај да го сопнам овој… Кога ќе се разлетаат јајца на сите страни, ама смеење ќе падне.


Супер Попуст: -20%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Се оженил некој човек, си иде од работа и дома за јадење зелка…

Во дворот на една селска куќа седат петелот, мачорот и кучето…