во ,

На колку време ги менувате чаршавите?

Оди Цветко во ресторан и го гледа чаршавот дека е со дамки и трошки. Го викнал келнерот и го прашал:

– На колку време ги менувате чаршавите?


А келнерот му одговорил:

– Не знам, овде работам само 3 месеци.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Сине, ти што сакаш да бидеш кога ќе пораснеш?

Ми ги украдоа сите кредитни картички!