во ,

На конвенција на пиварите од целиот свет, седнале директорите на…

Реклама

На конвенција на пиварите од целиот свет, седнале директорите на Хајнекен, Амстел и Гинис да испијат нешто за време на паузата.

Келнерот:

– Повелете

Директорот на Хајнекен:

– Еден Хајнекен.

Директорот на Амстел:

– Еден Амстел.

Директорот на Гинис:

– Кола.

Директорите на Хајнекен и Амстел со чуден поглед:


– Па зарем нема да пиеш пиво?

Директорот на Гинис:

– Ако не пиете вие пиво, нема ни јас.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Двајца пријатели ловеле риба на Вардар и на едниот почнува да му трза стапот…

Таткото пристигнал дома малку пред вообичаеното време за ручек…