во ,

На кровот имаше 5 птици. Со истрел од пушката погодив две. Колку останаа?

Реклама

Професорката поставува прашање:

На кровот имаше 5 птици. Со истрел од пушката погодив две. Колку останаа?

Студентот одговара:

Не остана ниту една. По звукот од истрелот, останатите птици одлетаа.

Професорката:

НЕ! Ова е математичко прашање, но ми се допаѓа твојот стил на размислување.

Студентот:

Професорке и јас имам прашање за вас:

3 жени јадат сладолед. Едната го лиже, другата го шмука, а третата го гризе. Која од нив е мажена?


Професорката наеднаш се вцрвенува и срамежливо одговара: … онаа што го лиже?

Студентот:

НЕ! Онаа што има прстен на раката, но ми се допаѓа вашиот стил на размислување…


Супер Попуст: -20%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Маж страда од ужасна главоболка и конечно, целосно исцрпен оди на лекар…

Си оди Ристе за Германија после празнициве и на Хрватска граница оп претрес…