во ,

На Олимпијада во пливање на 100 метри, публиката си ги бодри своите…

Реклама

На Олимпијада во пливање на 100 метри, публиката си ги бодри своите:

Американците:

– Гоу!Гоу!Гоу!

Шпанците:

– Рапидо!Рапидо!Рапидо!

Германците:


– Шнел!Шнел!Шнел!

Македонците:

– Ајде бе мајмун, пливај, пи*ка ти мајчина!!!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Пеце и Стојна се венчале и се вселиле во нов стан…

Маж на службено патување се буди во хотелската соба…