во ,

На часот по македонски јазик учениците добиле задача да напишат состав…

Реклама

На часот по македонски јазик учениците добиле задача да напишат состав на тема:

“Што би правеле кога би биле министер во Владата на Македонија?”

Сите пишуваат, а мали Џокица не мрднува со прст. Наставникот го гледа, па строго го прашува:

– А зошто ти не пишуваш?

– Па го чекам лидерот да ми издиктира.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Седат два Грка во авион, до прозорецот и на средното седиште…

Во некое министерство снемало струја…