во ,

На час по биологија децата учеле за печурки и учителката ги прашува децата дали знат некои видови на печурки…

Реклама

На час по биологија децата учеле за печурки и учителката ги прашува децата дали знат некои видови на печурки.

Цветко: Лисичарка.

Учителката: Браво Цветко, друг?

Столе: Буковка.

Учителката: Браво, друг.

Трпе: Јас знам учителке, дупач!

Учителката: Па добро бе Трпе, каде имаш видено таква печурка, како не ти е срам?

Трпе: Па мајка ми и комшивката одат по печурки стално, а комшивката и вели на мајка ми ајде да одиме по печурки, може ќе најдеме некој дупач!


Неверојатен Попуст -30%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Бармен, ќе може ли да ми дадете 300 милилитри вотка, но ставете ми ја во една чаша за сок…

Брат, се заљубив!