во , ,

Неверојатен автобус од соништата во кој живее осумчлено семејство


Модифицираното возило е долго 13,7 и високо 3,9 метри. Погледнете како изгледа внатре!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Извини те молам, ама збунет сум оти ја загубив жена ми….

12 Познати личности кои значително се променија и нивните трансформации се пример за сите нас