во ,

Некое дете, го заборавило папагалот во фрижидер. После неколку часови…

Некое дете, го заборавило папагалот во фрижидер. После неколку часови, го отвара фрижидерот, и изненадено:

– Ма, кого тоа моите очи гледаат?


А папагалот на тоа:

– Пингвин, пи*ка ти материна.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Слушај комшија, секој пат кога жена ми ќе ме изневери со друг заковај по еден клинец на вратата…

16 Актерки кои се прославија како деца како го промениле стилот со годините