во ,

Некој цариник умрел и правец кај Св. Петар…

Реклама

Некој цариник умрел и правец кај Св. Петар. Додека Св. Петар се мислел каде да го испрати, цариникот му вели:

  • Па, јас би сакал на граница, ако може.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Влегува наставничката во училницата, држејќи ги во раце писмените задачи…

Фаќа Бил Гејтс златна рипка и таа му вели…