во ,

Не бива Милке , не се издржуе повише ќе се разведу…

– Не бива Милке , не се издржуе повише ќе се разведу…

– Аман мори Трајанке па ли? Па зар и по 3 пут?

Реклама

– А што да работу Милке к’д неможу да си најду муж што ми одговара.

– Е добро бе Трајанке, што му фалеше на Милета на првио?

– Поголема мрза и понеспособен од него не сам видела …. Д’ње гледаше фудбал, а навечер пор*ичи… А не го биваше ни за едното ни за другото… Додек не го опну со тавата по главата не му текнуеше… Вана избега многу силно сам га ударала.

-Тугооооо Трајанке, колку бил страшлив не сам знајала…

– А Стојан вторио?

– Ееее Стојан… Стојана требаше да си го чувам, ама ја будала… К’д ќе си дојдеше дома пијан ја опниго со тавата по глава, он ќе стане ќе си туре една ракија и ќе ми се качеше…

– А Славејко овај третио?

– Амори Милке какав Славејко, чучулига, права чучулига…

К’д ќе го опну со тавата по глава, стануе зима мобилнио и одма звоне на мајка му…

“Мамоооо Таца ме опна со тавата”…

– Еееее Трајанке овај не е за оставање…

Овај е за УТЕПУВАЊЕ…


Кул Маици: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

18 Деца кои секојдневно го тестираат трпението на своите родители

Мојата е голем мајстор, јас скршив еден филџан а она го залепи…