во ,

Не купувај. Сите пари треба да си ги дадеме. Гледај Охриѓани како дерат….

Македонска фамилија оди на одмор во Охрид, се спремаат за плажа и гледаат – ги заборавиле купаќите на мажот. Трча мажот до првиот бутик ама гледа – изгор скапи. Жена му го смирува:

– Не купувај. Сите пари треба да си ги дадеме. Гледај охриѓани како дерат. Ќе ти сошијам купаќи од лигарчињата на детето, ќе прекараш овие неколку дена.

Речено – сторено. Му сошила жената купаќи, излегуваат на плажа и мажот забележува дека сите зјапаат во него и се смеат.

Чита на купаќите назад, а таму пишува “Хигиената е половина здравје”. Чита напред, а таму пишува ” Расни ми расни, голем ми порасни”.


Супер Акција: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Кажи чедо што гревови си направил?

15 Луѓе чии очекувања за купување преку Интернет се судрија со разочарувачката реалност