во ,

Не ме јадете!!! Имам семејство, деца…

Волкот и лисицата го фатиле зајакот. Тој почнал да ги моли:

– Не ме јадете!!! Имам семејство, деца… итн. итн.

Реклама

Лисицата му рекла:

– Замолчи бе! Нема да те јадеме, сега се собравме за пиење, ти ќе се вклучиш ли?

– Уф!!!… Да, се разбира!

– Тогаш еве ти пари, земи ја торбата и трк до продавницата по пиво!

Зајакот целиот среќен отрчал до продавницата, а волкот ѝ рекол на лисицата:

– Леле Лисо, па ти навистина си била многу итра. Да го испратиш мезето да ни го донесе пиењето!


Супер Акција: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Си биле пушач, пијаница и наркоман и умреле и отишле на другиот свет…

Еј дечко, го знаеш Коле?