во ,

Ништо посебно, само јапонска техника – карате! ​

Итар Пејо отишол кај својот пријател во Јапонија. Кога заѕвонил на вратата нешто силно го удрило и паднал во кома. Кога се освестил прашал: ​

– Што се случи? ​

Јапонецот му одговорил: ​


– Ништо посебно, само јапонска техника – карате! ​

Наредната година Јапонецот дошол на гости кај Итар Пејо во Македонија. Уште пред да стигне до вратата нешто силно го удрило и тој паднал во кома. Кога се освестил, прашал: ​

– Што се случи? ​

Итар Пејо му одговорил: ​

– Ништо посебно, јапонска техника – полуосовина од Тојота.​


Супер Акција -20%

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

15 Животни за кои денот е загубен, ако не го залепат некаде влажниот нос

Заглавиле Германец и Мујо во лифт. Германецот го фатила паника…