во ,

Овде имаш 8 ракии, колку ќе испиеш?

Хитлер фатил Американец, Французин и Македонец. Најпрвин му се обратил на Американецот:

– Овде имаш 8 ракии, колку ќе испиеш?

– 4!

– Имаш 8 проститутки, со колку ќе бидеш?

– 4!

– Не ми правиш ќеф, носете го во гасна комора!

Потоа го прашува Французинот:

– Овде имаш 8 ракии, колку ќе испиеш?

– 6!

– Имаш 8 проститутки, со колку ќе бидеш?

– 6!

– И ти не ми правиш ќеф, носете го во гасна комора!

На крај му се обратил и на Македонецот:

– Овде имаш 8 ракии, колку ќе испиеш?

– 9!

– Како 9?


– Си носам! – и извадил едно шишенце со ракија.

– Браво, ми правиш ќеф! Овде имаш 8 проститутки, со колку ќе бидеш?

– 9!

– Како бе 9?

– И ти ми правиш ќеф!

Навалица Продавница

Што мислиш?

26 Поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

5 Илустрации ги прикажуваат класичните начини како да „убиеш“ балканска бабичка

30 Најсмешни фејлови од луѓе тотално изгубени во ПРЕВОДОТ