во ,

Одат Трпе и Цветко во војска и командирот го прашува Трпе…

Одат Трпе и Цветко во војска и командирот го прашува Трпе:

– Трпе што е татковината?

– Не знам!

– Ти си глуп! Цветко што е татковината?

– Татковината е моја мајка!

– Точно! Трпе што е таковината?

– Татковината е на Цветко мајка му.

– Ти идиоте! Тактовината е и твоја мајка исто така. Разбра?

– Разбрав!

– Што разбра?

– Јас сум на Цветко брат!

Навалица Продавница

Што мислиш?

14 Поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

30 Фотографии од прекрасни соби кои ја покажуваат магијата на внатрешното уредување

Извинете, ви паднаа 20 евра…