во ,

Оди Влав на доктор и се жали на тврда столица и овој му дава апчиња…

Реклама

Оди Влав на доктор и се жали на тврда столица (не можи да се посери де, вака „покултурно“ кажано), и овој му дава апчиња.

По една недела пак оди на доктор… Ништо докторе, не помагаат апчињата…

Ај земи стави 50 евра во шољата, седни и пробај да се посериш…

Другиот ден…

– Алал ти вера докторе, ме излечи…

– Знаев јас дека ќе ти зини газот за 50 евра…


Супер Попуст: -20%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

17 Познати личности кои изгледаат поинаку кога се насмевнуваат

Mакедонка се преселила во Србија и еден ден соседот ја прашува што прави…