во ,

Оди Влав по улица и среќава пријател исто така Влав…

Оди Влав по улица и среќава пријател исто така Влав, па го прашува:

– Каде бе пријателе?

– Еве одам во продавница. Ми се скрши забец од чешелот, па одам да си купам нов.


– Море комшија, па не мора да купуваш нов чешел само заради еден забец.

– Е морам, тој беше последниот…


Супер Акција -20%

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Се јавува швалерката на фиксниот и телефонот го крева жената…

18 Луѓе кои ги покажаа своите омилени садови за јадење