во ,

Оди да купиш едно кисело млеко. Ако има свежи јајца, земи десет…

Жената го испраќа мажот во продавница и му вели:

– Оди да купиш едно кисело млеко. Ако има свежи јајца, земи десет.

Во продавницата:

– Имате ли свежи јајца?

– Има.

– Дајте ми десет кисели млека.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Си прднала таа опуштено и си промрморила: Ооо, јануари…

Сакаш ли сладолед? Ја ќе си земам со чоколада, а ти?