во , ,

Оди една жена на лекар и му се жали…

Реклама

Оди една жена на лекар и му се жали:

– Докторе бе, не може да ме задоволи еден маж…
– Пробај со двајца
– Пробав докторе, не можат ниту двајца
– Тогаш пробај со петмина
– Пробав бе докторе, не можат да ме задоволат и петмина
– Аааа госпоѓо, тогаш ти си феномен
– Така бе докторе, феномен, а не цело маало ороспија ме вика


Супер Попуст: -20%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Биле три наставнички и работеле во некое село, арно ама требало да идат пеш…

Цветко се пушта на девојка…