во ,

Оди кандидатот за градоначалник во едно планинско село за лично да ги убеди селаните да гласаат за него…

Оди кандидатот за градоначалник во едно планинско село за лично да ги убеди селаните да гласаат за него. Ги собира сите на сред село и ги прашува:

– Какви проблеми имате?

Реклама

– Па, ние имам 2 основни проблеми: Прво имаме амбуланта, но немаме доктор…

– Момент…

Политичарот го вади мобилниот, врти број, разговара на глас две минути и вели:

– Готово, проблемот е решен, сега кажете ми кој е вториот проблем?

– Немаме мрежа за мобилните телефони!


Супер Акција: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Ресторан на врвот на еден облакодер. На две различни маси седат двајца депресивни мажи и пијат….

Си седат душите на чесните луѓе во Рајот, си пијат нектар и амброзија, си свират на харфа…