во ,

Оди Црногорец во диско и и се обраќа на девојка…

Реклама

Оди Црногорец во диско и и се обраќа на девојка.

И вели:

– Сакаш да играш?

И таа, па ајде.

А овој:

– Па ајде тогаш стани, а пушти ме мене да седнам.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Цветко отишол на скокање со падобрани, но кога дошол неговиот ред, му рекол на капетанот…

Влегло дете во продавница и и вика на продавачката…