во ,

Оди човек кај докторот и вели…

Реклама

Оди човек кај докторот и вели:

– Докторе, имам еден голем проблем.

– Кажете, можеби можам некако да ви помогнам.

– Кога и да заспијам, се помочувам во гаќите.

– Па како ви се случува тоа?

– Кога ќе заспијам, едно џуџе ми доаѓа во сон и ме прашува: „Дали мочавме?“, а јас му велам: „Не мочавме.“ Потоа тој прашува: „Па што чекаме?“, и така се случува.

На тоа докторот вели:

– Имам решение за вас: кога џуџето ќе дојде во сон, вие кажете му: „Мочавме.“

И така, доаѓа џуџето на човекот во сон и го прашува:

– Дали мочавме?

– Мочавме – одговара човекот.


– А дали какавме?

– Не какавме.

– Па што тогаш чекаме?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Во ресторан влегува прекрасна девојка и седнува на маса спроти еден господин…

Џенифер Лопез и Бен Афлек можеби ќе се разведат – Објаснување на гласините