во ,

Оди човек по улица и налетува на разбојник…

Реклама

Оди човек по улица и налетува на разбојник:
– Рацете горе! Пари или живот!
Човекот:
– Но… јас сум оженет.
Разбојникот:
– Каква врска има тоа сега?
Човекот:
– Па немам ни пари, ни живот.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Мајката на мојот вереник се обиде да ме исплаши со понижувачки подарок за роденден

Студент паднал на испитот по логика, му приоѓа на професорот и вели…