во ,

Одлучил еден маж да ја провери неговата сопруга, рекол дека оди на работа и се скрил под креветот …

Одлучил еден маж да ја провери неговата сопруга, рекол дека оди на работа и се скрил под креветот …

Неговата жена, се разбира, веднаш се јавила на нејзиниот љубовник, легнале во спалната соба и таа му рекла:


– Перо, сакам дете од тебе …!

– Ти дали си добро? – се изненадил Перо. – Не те гледам да повиваш и да храниш деца …

Жената, за да му докаже дека може, го повила во чаршафот и отишла да бара цуцла …

Мажот во тоа време излегол од под креветот, се наведнал над повиениот љубовник и го штипнал по образите, велејќи му:

– Агу-гууууу, Перицеее, Агу-у-у!

Потоа мирно отишол кај жена си во кујната:

– Треба да гo преповиеш Перица, оти се искака…


Супер Акција -20%

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Јас од вас купил моторна пила. Во упатството пишува дека може да сече по 50 кубика дрва на ден…

13 Познати актери кои одбиле некои легендарни улоги