во ,

Од зад една зграда истрчал криминалец со пиштол во раката и ги побарал сите пари што ги имаат…

Шетаат Мујо и Хасо по улица. Од зад една зграда истрчал криминалец со пиштол во раката и ги побарал сите пари што ги имаат. Двајцата брзо ги извадиле паричниците и почнале да ги празнат.

Во тој метеж, Хасо се свртел кон Мујо и му подал 100 евра велејќи:

-А бе Мујо, еве ти ги оние 100 евра што ти ги должам!!!‌

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Една ноќ седам јас така и слушам некаков шум. Рипнав од креветот и…

Се вози тип на мотор и случајно удира еден врабец во лет….