во ,

Оо, како ми е мило што ќе бидеме пак заедно!


По 40 години брак умира Мујо.

Фата од жал умира по еден месец покасно.

Го здогледува Мујо и дотрчува до негои му кажува:

– Оо, како ми е мило што ќе бидеме пак заедно!


А Мујо на тоа:

– Ма бегај жено, убаво е кажано,

*додека смртта не не раздели!*

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Нели твојата сопруга не те пушти да дојдеш! Како излезе?

Врати се од куде си дошја! Пијано говедо!!!