во ,

Остарен милионер се оженил со многу млада девојка…

Реклама

Остарен милионер се оженил со многу млада девојка.

– Како успеа да ја убедиш да се омажи за тебе, седумдесетгодишен? – го прашува пријател.

– Што мислиш, дека сум луд да и ја кажам вистината? И реков дека имам деведесет години.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Еден ден, на момчето неговиот училишен другар му вели дека сите возрасни имаат тајни…

Се сретнале две пријателки…