во ,

Отвориле Мујо и Хасо лекарска ординација во Швајцарија. Добро им тргнало, пациенти сè почесто почнале да доаѓаат…

Отвориле Мујо и Хасо лекарска ординација во Швајцарија. Добро им тргнало, пациенти сè почесто почнале да доаѓаат, а потоа и да ги напуштаат швајцарските клиники и да доаѓаат во онаа на Мујо и Хасо.

Го виделе тоа Швајцарците, па одлучиле да испратат свој лекар како пациент да види во што е тајната на нивниот успех.

Реклама

Влегол швајцарскот лекар во ординацијата и му се обратил на Мујо:

– „Имам проблем со осетот за мирис.“

– „Хасо! Лек број 5!“, извикал Мујо.

Донел Хасо канта со гомна и му ја ставил под нос на Швајцарецот.

– „Аууу смрди!“, извикал овој.

Му се обратил Мујо на Хасо:

– Пиши: „Излечен“.

Како што поминувало врмето, на Швајцарците не им останал ниту еден пациент. Повторно се решиле да го пратат истиот лекар, само овој пат со поинаков проблем.

Дошол лекарот кај Мујо и Хасо и се пожалил:

– „Неодамна имав несреќа, го изгубив помнењето, на ништо не се сеќавам.“

Мујо извикал:

– „Хасо! Лек број 5!“

– „Не!“, викнал Швајцарецот.

Мујо извикал:

– Хасо, пиши: „Излечен!“


Супер Акција: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Мажот се враќа дома мртов пијан. Одеднаш се зачуло “бум”.

Tрпе го пасе своето стадо овци на планина покрај пат, кога наидува, сосема нов кабриолет BMW 645 со огромна брзина…