во ,

Отишла Трпана на преглед на гинеколог, ја прегледал докторот…

Отишла Трпана на преглед на гинеколог, ја прегледал докторот, па бидејќи брзала да не задоцни за на забар, ги заборавила гаќите.

Стигнала Трпана на заболекар, седнала на столчето и зинала за да може забарот да види кој заб ја боли.

Но, во меѓувреме додека да дојде Трпана, гинекологот му се јавил на забарот да му каже дека ќе дојде Трпана и да и каже дека си ги заборавила гаќите кај него. Арно ама, забарот решил да се пошегува со Трпана па и рекол:

Ти жено не носиш гаќи!

Од кај знаеш?

Па гледам преку устата дека си без гаѓи.

Се помислила Трпана, па ја кренала сукњата, ги раширила нозете и му рекла на забарот:

Е па ај сега види кој заб ме боли!

Навалица Продавница

Што мислиш?

17 Поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Извинете, ви паднаа 20 евра…

Значи, работата е едноставна. Тигарот умре, но не можеме да ги лишиме луѓето од оваа атракција…