во ,

Отишле мажот и жената на бракоразводна парница…

Реклама

Отишле мажот и жената на бракоразводна парница.

Судијата ја прашува жената:

– Зошто го гаѓавте вашиот маж со стол?

– Затоа што не можев да ја подигнам масата.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Мајката го буди синот да оди на училиште…

Имала некоја жена син, и тој се оженил и ја довел снаата во куќата…