во ,

Пациентот доаѓа кај докторот и вели…

Реклама

Пациентот доаѓа кај докторот и вели:

– Докторе, цело време имам чувство дека некој ме набљудува. Што треба да правам?

Докторот му одговара:

– Престани да одиш на Фејсбук!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Шофер вози по автопат и слуша радио…

Најавувачот во циркусот со мегафон во раката излегол пред публиката со еден човек…