во ,

Па добро бре Трајче, што е с’с тебе, колко гледам прв д’н си офарбаја 2 километра…

Реклама

Запослија се Трајче у фирму што се бави с’с правење на путеви и му дале белу фарбу да ставља бели линие по средину на пут.По три д’на вика га шеф и му вика:

-Па добро бре Трајче, што е с’с тебе, колко гледам прв д’н си офарбаја 2 километра, друг д’н све на све 50 метра, па си викам-“добро ајде, ни тој не е лошо” ама па д’нска си офарбаја само 3 метра?

А Трајче му одговара:

-Ама шефе,канта е све подалеко и подалеко !


Супер Попуст: -20%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Пушти ме и ќе ти исполнам една желба! – го замолила рипката…

Леле, не знаеш што се деси… Прати га моега слепца у продавницу по компири за мусаку…