во ,

Пее мажот во бањата…

Реклама

Пее мажот во бањата:

  • Шушка се шушка, дека ми е како пушка!

А жената од ходникот му одговара:

  • Можеби е, можеби не е, за мочање добар ти е!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Имала некоја жена син, и тој се оженил и ја довел снаата во куќата…

Мртов пијан човек доаѓа дома и влегува во бањата, случајно погледнува во огледалото…