во ,

Перица ѝ вели на мајка му…

Реклама

Перица ѝ вели на мајка му:

– Мамо, тато пак е пијан!

– А, од каде знаеш?

– Ене го пак го бричи огледалото! – одговара Перица.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Баба и дедо играат карти, кога на половина игра бабата ги фрла картите и вели…

Учителката го прашува ученикот…