во , ,

Перо, ако продолжиш да вариш ракија, ќе те затвориме!

Реклама

Македонија треба да влезе во ЕУ. Прават проверки.

Перо од Кавадарци вари ракија кај него дома. Опоменат е од полицијата, но тој си тера по старо…

Полицаецот: Перо, ако продолжиш да вариш ракија, ќе те затвориме!

Перо: Варил сум, варам и ќе варам. Ако ме затворите, ќе вари мојот син.

Полицаецот: И син ти ќе го затвориме!

Перо: Ако го затворите син ми, ќе продолжи ракија да вари мојот внук.

Полицаецот: И внук ти ќе го затвориме!

Перо: Дотогаш јас ќе излезам од затвор!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

17 Фотографии докажуваат дека мајката природа може да биде креативна

Мажот се враќа од службено патување, ја начекува жената сама во куќата…