во ,

Перо нацртаја за прв пут слику и фалија се на другари. Едн га прашуе…

Перо нацртаја за прв пут слику и фалија се на другари. Едн га прашуе:

– Како се вика слика?


– Па вика се Трајче у Немачку!

– А која е овај гола жена на слику?

– Стојна!

– А овој до њума гол човек е ваљда Трајче?

– Не тој е Столе!

– Па добро куде е туј Тра

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Ќе ви поставам неколку прашања. Колку е два по два?

Дошја Мујо куде брата му Хасу у Германију…