во ,

Питува ја мажо шо и речел докторо, вика имам некоја болест на С започнува ама…

Враќа се жената нервозна од болница. Питува ја мажо шо и речел докторо, вика имам некоја болест на С започнува ама не ми текнува како се викаше.

– Сида !!?


Не бре.

– Сифилис !?

Можеби, но не можам да се сетам.

И кренуват телефоните… мажо се јавува на секретарката… она на другио пријател… он на двете комшики и секретарката…

Другио ден пред болницата 69 души чекат за анализа. Звоне му жената на мажо:

– Сетих се, Склероза било…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Фанал Mакедонец риба фоф реката, однел ја дома и рекол на жена му да ја зготви…

Маж и жена биле поканети на маскенбал. Малку пред да кренат жената вели дека и е многу лошо…