во ,

Плавуша го прашува своето ново момче…

Плавуша го прашува своето ново момче:

– Ќе излегуваме ли вечер?


– Да, во 22 ќе поминам кај тебе пред зграда чим ти свирнам симни се.

– А каква кола имаш?

– Немам кола,со прсти ќе ти свирнам…


Супер Акција -20%

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

16 Чевли што е тешко да се поверува дека некој некогаш би ги носел

16 Уникатни производи кои се создадени за да го направат клиентот среќен